Posted on

Snel prepaid internet op wintersport

internet op wintersport

De zomer is voorbij maar gelukkig is het weer tijd voor het wintersportseizoen. De eerste wintersportgebieden openen hun deuren rond half november. Traditioneel is Tirol in Oostenrijk één van de eerste gebieden die weer open is. Dit geldt als de onofficiële opening van het seizoen dat duurt tot de laatste week in april. Ook wij van prepaidinternet.nl kunnen niet wachten om de lange latten onder te binden. Wij vieren de seizoensopening met ijskoude kortingen voor prepaid internet op wintersport.

Want ook als je op vakantie bent wil je het thuisfront natuurlijk op de hoogte houden van je belevenissen. Met het aanbod voor prepaid internet kun je al je vrienden op de hoogte houden via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram. Wij hebben twee oplossingen voor snel en goedkoop internet op wintersport: een MiFi en een modem (USB-stick). Met de MiFi heb je altijd je eigen WiFi-hotspot bij de hand. Zo heb je nooit meer last van traag mobiel internet. De USB-stick plaats je in een USB-poort van je laptop of tablet zodat je altijd online kunt met dit apparaat.

Mobiel internet op wintersport

Het grote voordeel van ons prepaid internet aanbod is dat je in de hele EU hetzelfde lage tarief betaalt als in Nederland. Zo heb je al snel mobiel internet op wintersport vanaf slechts 0,6 cent per MB. Dus het maakt geen verschil of je op vakantie gaat naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland of Tsjechië. Met ons aanbod voor prepaid internet zit je altijd goed. Begin je vakantie dus bij prepaidinternet.nl en bekijk onze winteraanbieding voor MiFi-apparaten en USB-sticks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *