Daarom Prepaidinternet.nl
  Geen vaste contracten
  Gratis verzending
  Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  •  
Filters

Providers

Apparaat

Snelheid

GB's:

Min:
Max:

Landen:

Prepaid mobiel internet vergelijken

Op deze pagina kun je de aanbiedingen op het gebied van prepaid mobiel internet vergelijken. Elke provider heeft een ander aanbod op het gebied van mobiele data. Daardoor is er zo veel te kiezen dat je het overzicht kwijt kunt raken. Wij zijn de enige website die de aanbiedingen van alle providers constant controleert. Daardoor heb je altijd een goed overzicht van de aanbiedingen en kun je de bundel kiezen die het best bij je past. Bij prepaid mobiel internet vergelijken zijn een aantal zaken belangrijk. Hieronder geven we een aantal tips om je te helpen bij je keuze.

Bundels & aanbiedingen

De aanbiedingen van de providers verschillen erg van elkaar. Zo krijg je bij de één meer data en bij de ander een hogere internetsnelheid. Terwijl een derde provider de klanten juist een voordelig tarief kan bieden. De belangrijkste twee dingen bij prepaid mobiel internet vergelijken zijn volgens ons de prijs en de snelheid. In de tabel heb je een handig overzicht en kun je precies zien hoeveel een bundel kost. Daarnaast staat het aantal MB’s zodat je goed kan zien hoeveel mobiele data je voor dat bedrag krijgt. De prijzen die in de tabel worden getoond zijn bundelprijzen. Mobiel internetten met een bundel is namelijk tot wel 10 keer goedkoper dan zonder bundel.

Netwerken

Er zijn dus veel verschillende providers die mobiel internet aanbieden. Toch zijn er maar 4 verschillende netwerken. Sinds 2016 beschikt Tele2 over een eigen 4G netwerk. Alle andere providers maken gebruik van de netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Daarom is het belangrijk om te controleren welke internetsnelheid je krijgt. De snelheden die de providers bieden is af te lezen in de tabel. Tot slot kun je nog kiezen of je mobiel internet wilt gebruiken via een 3G of een 4G netwerk. Als het gaat om 4G internet staat er een groen icoontje in de tabel naast de internetsnelheid. Met behulp van de vinkjes bovenin de tabel kun je prepaid mobiel internet vergelijken via 3G of 4G.