Privacy policy

Prepaidinternet.nl, hierna te noemen Ignito Internet Services is gevestigd aan de Deurningerstraat 120 te Enschede,
respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat
persoonsgegevens die aan ons worden verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Wij
gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten
verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je
toestemming. Ignito Internet Services zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, deze
uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van
uw bestelling en aan derden voor het uitvoeren van services, indien expliciet
toestemming is gegeven.

Ignito Internet Services heeft geen Functionaris Gegevensbescherming, maar je kunt voor alle privacy
gerelateerde vragen bij ons terecht.

Deze privacy policy is voor het laatst gewijzigd op 25-05-2018.

Wat zijn persoonsgegevens?

Dit zijn gegevens die het mogelijk maken om te herleiden naar een persoon. Bijvoorbeeld
een naam, huisadres of e-mailadres. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens kan je
meer vinden over wat persoonsgegevens zijn: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Het verwerken van deze gegevens is noodzakelijk om jouw bestelling te kunnen versturen of om onze wettelijke verplichtingen na te komen.

Wie is de verantwoordelijke voor verwerking van je persoonsgegevens?

Ignito is de verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens. Zo stelt Ignito
vast hoe en welke gegevens van je worden verwerkt, voor welke doeleinden en hoelang. Ons
bezoekadres is Deurningerstraat 120 te Enschede. De klantenservice kun je onder meer bellen
(085-8770089) en e-mailen (info@prepaidinternet.nl).

Wat doen wij niet met je gegevens?

Wij verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. We zetten de gegevens niet op een
openbare plek.

Welke persoonsgegevens verwerken wij
en met welke doeleinden?

Dit zijn gegevens die het mogelijk maken om
te herleiden naar een persoon. Bijvoorbeeld een naam, huisadres
of e-mailadres. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens
kan je meer vinden over wat persoonsgegevens zijn: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamAls Ignito zijnde willen wij onze
klanten graag leren kennen. Een naam is hierbij van
groot belang en wij gebruiken deze in onze communicatie
over de bestelling.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
AdresHet adres is noodzakelijk om de order
op het juiste adres te leveren en voor de verplichte
informatie op facturen.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
PostcodeDe postcode is noodzakelijk om de order
op het juiste adres te leveren en voor de verplichte
informatie op facturen.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
WoonplaatsDe woonplaats is noodzakelijk om de
order op het juiste adres te leveren en voor de
verplichte informatie op facturen.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
TelefoonnummerWij gebruiken je telefoonnummer om
eventuele problemen met een order door te geven of om te
vragen of je nog steeds tevreden bent over ons.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
BetaalgegevensOm je bestelling af te rekenen maak je
bij ons gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wij
moeten een betaling met iDEAL of een overboeking kunnen
koppelen aan een order en daarom worden deze gegevens
opgeslagen in onze administratie. Wanneer je ervoor
kiest om met PayPal te betalen ontvangen wij de betaling
status, daarnaast zijn je naam en e-mailadres van je
PayPal account zichtbaar voor ons. Deze PayPal gegevens
bewaren wij zelf niet, maar zijn slechts inzichtelijk
binnen de online PayPal omgeving. Zowel iDEAL als de
overige betaalmethodes (Visa/Mastercard en
MisterCash/Bancontact) verlopen allen via onze payment
provider Pay.nl. Van de overige betaalmethodes zijn
betaalgegevens afgeschermd in de Pay.nl omgeving en deze
verwerken wij zelf niet. Wij krijgen slechts een melding
of een betaling is voltooid of mislukt/geannuleerd.
Voor de bewaartermijnen van je
betaalgegevens verwijzen wij naar de privacy statements
van onze de verwerkers. Zij hanteren het wettelijke
bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Pay.nl hier
E-mailadresJe krijgt een e-mail om je op de hoogte
te houden van je bestelling, de factuur en de producten
die je bij ons koopt. Wanneer je hier zelf voor kiest
kunnen wij je ook interessante content, gerichte
aanbiedingen of onze nieuwsbrief sturen. Ontvang je onze
nieuwsbrief liever niet meer? Uitschrijven is heel
gemakkelijk via de link onderin de mails of via de
klantenservice.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
FactuurIn het account kan je je eigen facturen
inzien. Op de facturen staan je naam, adres, woonplaats,
factuurnummer, klantnummer en ordernummer. Deze kan
achteraf niet meer aangepast worden.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.

We hebben deze informatie van je nodig zodat
wij je levering kunnen realiseren. Wij maken gebruik van Parcel
B.V. om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk
wordt geleverd. Lees hier
de Privacy Policy van Parcel.

Welke gegevens hebben we van je nodig? Naam, adres, postcode,
woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. (zie onderstaande
tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
AdresHet adres is noodzakelijk om de order
op het juiste adres te leveren.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke
bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
PostcodeDe postcode is noodzakelijk om de order
op het juiste adres te leveren.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke
bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
WoonplaatsDe woonplaats is noodzakelijk om de
order op het juiste adres te leveren.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke
bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
TelefoonnummerWij gebruiken je telefoonnummer om
eventuele problemen met een levering door te geven.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke
bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
E-mailadresJe krijgt een e-mail om je op de hoogte
te houden van je bestelling, de factuur en de producten
die je bij ons koopt. Wanneer je hier zelf voor kiest
kunnen wij je ook interessante content, gerichte
aanbiedingen of onze nieuwsbrief sturen. Ontvang je onze
nieuwsbrief liever niet meer? Uitschrijven is heel
gemakkelijk via de link onderin de mails of via de
klantenservice.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke
bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier

We hebben deze informatie van je nodig zodat
wij je retouraanmelding kunnen realiseren.

Welke gegevens hebben we van je nodig? Naam, adres, postcode,
woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. (zie onderstaande
tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
OrdernummerOm de desbetreffende orderinformatie op
te kunnen halen hebben wij een ordernummer nodig.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
NaamJe naam gebruiken wij in onze
communicatie over de retour.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
AdresHet adres is noodzakelijk om de retour,
wanneer nodig, op het juiste adres te leveren.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
PostcodeDe postcode is noodzakelijk om de
retour, wanneer nodig, op het juiste adres te leveren.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
WoonplaatsDe woonplaats is noodzakelijk om de
retour, wanneer nodig, op het juiste adres te leveren.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
TelefoonnummerWij gebruiken je telefoonnummer om
eventuele problemen met de retour door te geven.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
E-mailadresJe krijgt een e-mail om je op de hoogte
te houden van je retour.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.
IBAN RekeningnummerJe IBAN rekeningnummer gebruiken we om
je het verschuldigde bedrag terug te storten.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben
afgehandeld verwijdert Ignito je retourgegevens.

Wanneer je ervoor kiest om een account aan
te maken, zodat je oude bestellingen kan inzien of sneller kan
bestellen, verwerken wij enkele gegevens.

Welke gegevens verwerken wij? Naam, e-mailadres, verzendadres,
factuuradres en telefoonnummer (zie onderstaande tabel voor
uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamOm onze communicatie persoonlijker te
maken vragen wij om een naam.
n.n.b.
E-mailadresVoor het registreren van een account
heb je een e-mailadres nodig op onze website.
n.n.b.
VerzendadresHet verzendadres kan je invullen in je
account, dan wordt het vanaf dat moment automatisch
ingevuld bij je volgende bestelling.
n.n.b.
FactuuradresHet factuuradres kan je invullen in je
account, dan wordt het vanaf dat moment automatisch
ingevuld bij je volgende bestelling.
n.n.b.
TelefoonnummerHet telefoonnummer kan je invullen in
je account, dan wordt het vanaf dat moment automatisch
ingevuld bij je volgende bestelling.
n.n.b.
WachtwoordOm in te loggen in je account heb je
een wachtwoord nodig. Niemand kan je wachtwoord inzien,
omdat deze encrypted is binnen onze website.
n.n.b.
FactuurDoor de ordernummers in je account
kunnen wij terug vinden wat je hebt besteld. Dit nummer
kan je ook nodig hebben wanneer je contact met ons
opneemt.
n.n.b.
OrdernummersIn het account kan je je eigen facturen
inzien. Op de facturen staan je naam, adres, woonplaats,
factuurnummer, klantnummer en ordernummer. Deze kan
achteraf niet meer aangepast worden.
n.n.b.

Formulier op de pagina: https://prepaidinternet.nl/contact/

Om je contactaanvraag in behandeling te nemen hebben wij de
volgende gegevens van je nodig: Naam, telefoonnummer en
e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze
gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamAls Ignito zijnde willen wij onze
klanten graag leren kennen. Een naam is hierbij van
groot belang. Daarnaast moet de levering ook bij de
juiste persoon terecht komen.
Zodra je aanvraag is afgehandeld worden
je gegevens uit ons systeem verwijderd.
E-mailadresje e-mailadres hebben we nodig zodat
wij je contactaanvragen kunnen afhandelen.
Zodra je aanvraag is afgehandeld worden
je gegevens uit ons systeem verwijderd.

Voor onze klanten zijn wij altijd bereikbaar
via telefoon, contactformulier of mail.

Welke gegevens verwerken wij? Telefoonnummer en e-mailadres (zie
onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig
hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamTijdens het contact spreken wij je
graag aan met je naam.
N.v.t.
BedrijfsnaamTijdens het contact willen wij graag
weten met welk bedrijf we spreken

Algemene voorwaarden

Zakelijk – TelefoonnummerWanneer je het liefst telefonisch
contact met ons hebt, dan hebben wij het telefoonnummer
nodig.

Algemene voorwaarden

TelefoonummerWanneer je het liefst telefonisch
contact met ons hebt, dan hebben wij het telefoonnummer
nodig.
N.v.t.
E-mailadresOm het versturen van e-mails mogelijk
te maken hebben wij het e-mailadres nodig.
Zolang wij een contract hebben met de
leverancier van onze e-mailmarketing software of wanneer
je een verwijderverzoek stuurt.

Om je snel te woord te staan bieden wij ook
je een online chatfunctionaliteit aan, hiermee willen wij jou
winkelervaring nog verder optimaliseren.

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
IP-adresOp deze manier kunnen we bepalen welke
taal je spreekt.
Je gegevens zijn alleen tijdens jou
websitebezoek inzichtelijk en worden dus niet
opgeslagen.

Wij verzamelen reviews om je te tonen hoe
andere mensen over onze service en producten denken. Om deze
reden ontvangen wij ook graag jouw ervaring met onze service en
producten. Het is mogelijk om een beoordeling op de website van
Feedbackcompany als op de website van Ignito te plaatsen.

Welke gegevens verwerken wij? Naam en e-mailadres (zie
onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig
hebben).

Beoordelingen via externe
partij

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamJe kan je naam achter laten, wanneer je
besluit de review niet anoniem te plaatsen. Dit is
echter niet verplicht.
https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/privacy-statement/
E-mailadresOm contact met je op te nemen wanneer
je de prijs wint bij het verloten van een actiegeschenk
onder de reviewers. Wanneer je niet tevreden bent over
onze service/producten, want dan willen wij je graag
toch een tevreden klant maken! Je e-mailadres wordt
gedeeld met Feedback Company, om review aanvragen te
kunnen versturen.
https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/privacy-statement/

Beoordelingen op prepaidinternet.nl

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamJe kan je naam achter laten, wanneer je
besluit de review niet anoniem te plaatsen. Dit is
echter niet verplicht.
E-mailadresOm een review in te dienen is het
verplicht om een emailadres achter te laten. Wanneer je
niet tevreden bent over onze service/producten, want dan
willen wij je graag toch een tevreden klant maken!

Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Zowel algemene- als persoonlijke nieuwsbrieven om je op de
hoogte te houden van het laatst nieuws. Voor de inhoud van de
persoonlijke nieuwsbrieven kijken we bijvoorbeeld naar de
producten die je eerder hebt besteld, zodat de nieuwsbrief
speciaal voor jouw interesses wordt opgesteld. Uitschrijven voor
onze nieuwsbrieven kan uiteraard ook, dit doe je onderaan de
mail via de uitschrijflink of door onze klantenservice te
mailen.

Welke gegevens verwerken wij? Naam, e-mailadres (zie onderstaande
tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamOm onze communicatie persoonlijker te
maken vragen wij om een naam.
Zolang wij een contract hebben met de
leverancier van onze e-mailmarketing software of wanneer
je een verwijderverzoek stuurt.
E-mailadresOm het versturen van e-mails mogelijk
te maken hebben wij het e-mailadres nodig.
Zolang wij een contract hebben met de
leverancier van onze e-mailmarketing software of wanneer
je een verwijderverzoek stuurt.

Als je onze shop bezoekt, verwerken wij
gegevens van je, zoals je IP-adres en het gebruik van onze
diensten. Deze gegevens hebben we nodig om de functionaliteit
van onze shop te kunnen aanbieden. Tevens kunnen wij daarmee
onze shop onderhouden, bijvoorbeeld voor het oplossen van
storingen en het verbeteren van de beschikbaarheid of
gebruiksgemak.

Om deze gegevens te verzamelen en om het gebruik van onze
websites en app aangenamer te maken
worden cookies en
vergelijkbare technieken gebruikt, mits je hiermee toestemt.

WebsiteWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
Client ID – GAOm ervoor te zorgen dat Google
Analytics kan bepalen of twee verschillende treffers tot
dezelfde gebruiker behoren, moet bij elke treffer een
unieke ID worden verzonden die aan die specifieke
gebruiker is gekoppeld.
50 maanden
IP-adresWorden geanonimiseerd, door het
strippen van IP’s elimineren wij het verzamelen van
persoonsgegevens.
50 maanden
Device ID’s – GAWordt gebruikt om te controleren of een
bezoeker daadwerkelijk een echte bezoeker en geen robot
is. Zo gaan onze advertentiekosten niet op aan
robots
50 maanden
InternetbrowserOm ervoor te zorgen dat onze website
goed werkt zodat jij optimaal kunt winkelen
50 maanden
TaalinstellingenAlgemene bezoekgegevens worden
bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren.
Het doel hiervan is om de inrichting van de website te
optimaliseren.
50 maanden
Webpagina’sAlgemene bezoekgegevens worden
bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren.
Het doel hiervan is om de inrichting van de website te
optimaliseren.
50 maanden
Sessie duurAlgemene bezoekgegevens worden
bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren.
Het doel hiervan is om de inrichting van de website te
optimaliseren.
50 maanden
KlikgedragWij analyseren het klikgedrag op onze
website, zonder dat we bezoekers indentificeren. Deze
gegevens gebruiken wij om onze website zo effecient
mogelijk in te richten
50 maanden

Ignito maakt gebruik Hotjar web analytics
dienst. Hotjar kan muisklikken, muisbewegingen en scrollen
activiteiten vast te leggen. Hotjar verzamelt informatie over
bezochte pagina’s, acties die worden genomen, land, apparaat dat
wordt gebruikt, het besturingssysteem en de browser gebruikt.
Hotjar kan geen persoonlijk identificeerbare informatie
zien op de website. Hotjar kan niets bijhouden van uw surfgedrag
over websites die geen gebruik maken van Hotjar diensten.
Ignito zet Hotjar in om de User Experience te verbeteren
zodat wij jouw winkelplezier nog verder kunnen vergroten.

Om deze gegevens te verzamelen en om het gebruik van onze
websites en app aangenamer te maken
worden cookies en
vergelijkbare technieken gebruikt, mits je hiermee toestemt.

Helaas komt het wel eens voor dat men
probeert te frauderen. Daarom moeten wij soms klantgegevens
gebruiken om fraude te onderzoeken, voorkomen of tegen te gaan.
Indien noodzakelijk moeten wij deze gegevens ook delen met de
overheid. Als zich geen verdachte situatie voordoet is dit alles
uiteraard niet noodzakelijk. Daarnaast hebben wij camera’s in-
en om ons pand.

Welke gegevens verwerken wij? Naam, adres, postcode, beelden,
telefoonnummer en IP-adres (zie onderstaande tabel voor uitleg
waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamWanneer we te maken krijgen met een
vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te
geven.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
AdresWanneer we te maken krijgen met een
vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te
geven.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
PostcodeWanneer we te maken krijgen met een
vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te
geven.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
WoonplaatsWanneer we te maken krijgen met een
vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te
geven.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
TelefoonnummerWanneer we te maken krijgen met een
vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te
geven.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
IP-adresWanneer we te maken krijgen met een
vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te
geven.
7 jaar – In verband met wettelijke
verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
BeeldenIn- en om het pand hangen camera’s. Bij
een eventuele diefstal of inbraak worden deze opgestuurd
naar de onderzoekers van het voorval.
Aangevraagd

Toestemming

Volgens de AVG moet rechtsgeldige toestemming vrijelijk gegeven, ondubbelzinnig,
geïnformeerd en specifiek zijn.

Dit betekent dat wij iemand niet onderdruk zetten om toestemming te geven. Wel kan het zo
zijn dat niet alle functies op prepaidinternet.nl
naar behoren werken wanneer u niet akkoord gaat met het plaatsen van cookies of dat u
geen gebruik kan maken van onze producten en/of diensten wanneer u niet akkoord gaat met
de algemene voorwaarden en de privacy policy.

U krijgt de gelegenheid om expliciet toestemming te geven voor elke verwerking op
prepaidinternet.nl. Bijvoorbeeld voor het bewaren en verwerken van persoonsgegevens, voor
een bestelling, of het plaatsen van cookies.

U wordt op zijn minst geïnformeerd over de identiteit van onze organisatie in zowel deze
privacy policy alsmede de algemene voorwaarden en de contactpagina op de website. Het
doel van elke verwerking, welke persoonsgegevens wij verwerken en hoe wij uw
persoonsgegevens verwerken leest u verder in de privacy policy.

Wanneer u ons toestemming heeft gegeven, heeft u in de meeste gevallen, het recht om
vergeten te worden en het recht op inzage. U kunt, via onze klantenservice via post of
mail, altijd uw toestemming weer in trekken met uitzonderling op wettelijk bepaalde
verwerkingen.

Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst

Wij hebben het recht om uw persoonsgegevens te verwerking indien dit noodzakelijk is voor
de uitvoering van een overeenkomst. Dit betekent dat wij, voordat u een aankoop of
inschrijving kan doen op onze website, enkele gegevens van u nodig hebben om de
overeenkomst na te komen. Van zelf sprekend vragen wij hiervoor niet meer dan
noodzakelijk is.

Noodzakelijk voor het nakomen van een wettelijke verplichting

Met betrekking tot de belastingwet is het noodzakelijk enkele persoonsgegevens van u te
verwerken en te bewaren. Meer over de bewaartermijnen van persoonsgegevens leest u in
verder in de privacy policy. Ook kan het voorkomen dat, indien daar een bevel voor is,
uw persoonsgegevens worden overgedragen aan overheidsinstanties.

Ja, wij gebruiken verschillende soorten cookies en vergelijkbare
technieken. Deze zijn onder andere nodig om onze shop goed te laten werken en
gebruiksvriendelijker te maken voor jou. Je leest meer over alle cookies die we
gebruiken en waarom we ze gebruiken in onze cookieverklaring.