Posted on

Gratis data mobiel internet bundels T-Mobile

mobiel internet tmobile korting prepaid

Bij T-Mobile krijg je nu gratis MB’s als je een voordeelbundel opwaardeert. De korting geldt voor de prepaid bundels van de Duitse provider. Door deze korting krijg je nu bij een Internet Bundel 300 MB in plaats van 200 MB voor €4,95. Verder krijg je 1250 in plaats van 1000 MB en 2 in plaats 1,5 GB. Dit geldt respectievelijk voor de Internet Maand Xtra bundel van €14,95 en de Internet Maand bundel van €9,95.

Geldigheid en duur

De korting op de mobiel internet bundels van T-Mobile hebben een geldigheid van 30 dagen. De voordeelbundels worden automatisch verlengd als je de MB’s hebt gebruikt. Wil je geen gebruik meer maken van de korting op mobiel internet? Dan kun je de bundel eenvoudig uitzetten door een sms te sturen of in te loggen op My T-Mobile. De MB’s in de bundel zijn te gebruiken in Nederland. Als je naar het buitenland gaat is het aan te raden om een buitenland bundel voor mobiel internet te activeren.

PrePaid Surprise

PrePaid Surprise is exclusief voor klanten van T-Mobile die gebruik maken van prepaid internet. Met dit unieke spel ben je altijd een winnaar. Elke keer wanneer je opwaardeert krijg je 250 MB prepaid internet helemaal gratis. Ook ontvang je een sms met een unieke code. Met deze code kun je het My Surpise spel spelen. In dit spel moet je op zoek naar het verborgen voorwerp. Als je deze hebt gevonden ontvang je sleutels waarmee je kluizen kunt openen. Als de kluis opent win je bijvoorbeeld kortingen op bundels of de maandelijkse hoofdprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *