Ortel prepaid internet simkaartOrtel prepaid internet simkaart

Ortel prepaid internet simkaart

2,95

Uitverkocht

  • Verdubbeling tegoed bij opwaarderen
  • Tot €7,- gratis tegoed
  • Trio-sim: SIM + Micro + Nano
Categorieën: , ,

Ortel prepaid internet simkaart

Ortel is een provider die zich vooral richt op goedkoop bellen naar bepaalde landen buiten de EU. Maar met een Ortel prepaid internet simkaart is het tevens mogelijk om te internetten. De tarieven van Ortel voor mobiele data binnen Nederland zijn vrij hoog, namelijk € 1 per MB. Wel is het mogelijk om bundels aan te kopen om voordeliger mobiel te kunnen internetten. De kosten voor deze bundels worden verrekend met je resterende tegoed. Sinds 2015 is het ook mogelijk om Ortel prepaid internet in het buitenland te gebruiken. De tarieven zijn echter niet erg voordelig: € 1 per MB binnen de EU, € 0,25 in de rest van Europa en € 2,50 voor de rest van de wereld.

Vodafone

TEGOED VERDUBBELEN

Als je op waardeert via de website van Ortel wordt je tegoed automatisch verdubbelt. Bedenk wel dat de verdubbeling van het tegoed niet meer geldig is wanneer je een databundel aankoopt.

VOORDEEL OPWAARDEREN

In totaal kun je € 7,- gratis tegoed ontvangen van Ortel. Daarvoor moet je binnen 60 dagen na ontvangst van de simkaart 2 keer opwaarderen. Bij de eerste opwaardering van minimaal € 10,- ontvang je € 2,- tegoed. Na de tweede opwaardering van minimaal € 10,- ontvang je nog eens €5,- tegoed.

ALLES-IN-1 SIMKAART

De Ortel prepaid internet simkaart die je ontvangt is een alles-in-1 model. Dat wil zeggen: een standaard simkaart, micro simkaart en nano simkaart in één. Ongeacht welk apparaat je gebruikt, met deze simkaart heb je altijd het juiste formaat.