Tablet

Ook op je tablet kun je nu gebruik maken van snel mobiel internet zonder vaste aansluiting. Het enige dat je nodig hebt om gebruik te maken van ons voordelige aanbod voor prepaid internet is een MiFi. Als je tablet beschikt over een simkaartingang kun je ook kiezen voor een simkaart. Plaats de simkaart in de tablet en je kunt direct gebruik maken van internet.

Toont alle 9 resultaten

Hoe kan ik prepaid internetten op mijn tablet

– Met een Mobile WiFi, ook wel MiFi genoemd. Dit is een klein apparaatje met een ingebouwde ontvanger voor WiFi. Het apparaatje zet het WiFi signaal van de provider om en werkt als je persoonlijke WiFi hotspot. Je kunt met maar liefst 8 apparaten tegelijkertijd verbinding maken met de MiFi. Nadat je verbinding hebt gemaakt kunt je meteen gebruik maken van internet.

– Met een simkaart. Elke tablet beschikt over een ingebouwde antenne die WiFi kan ontvangen. Als je tablet daarnaast beschikt over een simkaarthouder heb je alleen een simkaart nodig. Plaats de simkaart in de tablet en je kunt direct online.

Eén van de voordelen van de MiFi is dat je met meerdere apparaten tegelijk online kunt. Zo kun je de verbinding delen met al je andere apparaten zoals je smartphone, laptop en spelcomputer.

Toont alle 9 resultaten