Telfort simkaart

9,95

Beschikbaar via nabestelling

Backorder - levertijd: 2-3 werkdagen
  • €10 prepaid tegoed of 500 MB gratis
  • Trio prepaid sim (normaal/micro/nano)
  • Voordelige databundels
  • Datasnelheid tot 14,4 MB/s
Categorieën: , ,

Tarieven Telfort

DataPrijsDuurSnelheid
50 MB2,501 mnd14.4 Mb/s
100 MB4,001 mnd14.4 Mb/s
250 MB8,001 mnd14.4 Mb/s
500 MB10,001 mnd14.4 Mb/s
1 GB14,001 mnd14.4 Mb/s

Telfort prepaid internet simkaart

Met een Telfort prepaid internet simkaart heb je dezelfde internetsnelheid als bij KPN. Telfort maakt namelijk gebruik van het KPN-netwerk maar heeft andere tarieven voor mobiel internet. Om gebruik te maken van mobiele data moet je één van de prepaid internetbundels activeren. Deze kun je makkelijk aanzetten via de website of de app van Telfort. Ga je naar je het buitenland en wil je ook daar gebruik maken van Telfort prepaid internet? Dan betaal je €0,06 per MB extra binnen de EU. Ook kun je kiezen voor een dag- of weekbundel voor binnen de EU of de rest van de wereld.

KIES JE VOORDEEL

Als je een prepaid internet simkaart van Telfort aanschaft kun je je welkomstvoordeel kiezen. Je kunt kiezen voor €5,- starttegoed + €5,- gratis tegoed, dus €10,- gratis datategoed na registratie. Heb je liever meteen extra data? Dan kun je ook kiezen voor een welkomstvoordeel van 500 MB datategoed.

BUNDELS MOBIEL INTERNET

De bundels voor mobiel internet kun je activeren via de website of de app. Deze bundels zijn 31 dagen geldig. Hoe groter de bundel is die je kiest, hoe voordeliger het tarief per MB.

DATABUNDELS BUITENLAND

Telfort biedt verschillende buitenlandbundels voor mobiel internet. Als je binnen de EU blijft kun je kiezen voor een dag- of weekbundel voor binnen de EU. Zoek je het verder van huis? Kies dan voor een buitenlandbundel die geldig is in de rest van de wereld.

TRIO PREPAID SIM

De Telfort prepaid internet simkaart is universeel. Kies het formaat simkaart dat je nodig hebt voor jouw apparaat en je kunt online. De simkaart is dus geschikt voor zowel een normale, micro als nano simkaartingang.