Tele2 prepaid internet simkaartTele2 prepaid internet simkaart

Tele2 simkaart

9,95

Uitverkocht

  • Gratis databundel ter waarde van €20,-
  • Trio prepaid simkaart (normaal/micro/nano)
  • Internetten tot 15 MB/s
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt
  • Geschikt voor 4G
Categorieën: , ,

Tele2 prepaid internet simkaart

Met een Tele2 prepaid internet simkaart is het ook mogelijk om mobiel internet te gebruiken. De kosten hiervoor zijn vrij hoog, namelijk € 2,50 per MB. Het is dan ook zeer aan te raden om een prepaid internet bundel aan te schaffen. Met de dagbundel en de maandbundel betaal je het voordeligere tarief van 5 cent per MB. En met de maand voordeelbundel betaal je slechts 2,9 cent per MB. Voor Tele2 prepaid internet binnen de EU wordt een tarief gerekend van € 0,06 per MB. Sinds 2016 beschikt Tele2 tevens over een eigen 4G-netwerk zodat je nog sneller kunt internetten.

WELKOMSTVOORDEEL

Met prepaid+ ontvang je in totaal € 20,- extra datategoed. Er staat standaard € 5,- op je simkaart en je ontvangt €5,- extra na online registratie. Bij de eerste opwaardering ontvang je nog een € 10,- datategoed geheel kosteloos.

VOORDELIGE +BUNDELS

Internetten zonder bundel is vrij prijzig, dus is het aan te raden om een zogenaamde +Bundel te activeren. Je kunt kiezen tussen een dagbundel en een maandbundel en betaalt slechts € 0,05 per MB.

TRIO SIMKAART

De trio prepaid simkaart is geschikt voor alle toestellen. Kies eenvoudig het juiste formaat voor je apparaat door het juiste formaat uit de Tele2 prepaid internet simkaart te klikken. De simkaart is tevens geschikt voor het nieuwe 4G-netwerk van Tele2.

BELTEGOED BLIJFT GELDIG

Mits je één keer in de zes maanden opwaardeert is je tegoed onbeperkt geldig. Heb je MB’s over? Dan kun je deze dus meenemen naar de volgende maand.