Prepaid mobiel internet Vodafone

Bij Vodafone is er nu tijdelijk een prepaid internet actie. Namelijk 100 MB per dag voor 1,-. Dit is momenteel de goedkoopste prepaid internet aanbieding.Vodafone

Er kan gekozen worden voor prepaid internet met als provider Vodafone. Er zijn dan verschillende mogelijkheden. Er kan gekozen worden voor prepaid internet voor de Apple iPad, voor een andere tablet of voor de laptop. Het gaat allemaal erg eenvoudig via de website, opwaarderen, de databundel aanschaffen en dan surfen. Je kunt van te voren uitzoeken waar je prepaid internet voor wilt gebruiken. Als je namelijk als werknemer dagelijks veel moet reizen dan is prepaid internet voor de tablet of de laptop een goede keuze. Je kunt het hier dan rechtstreeks via de website van Vodafone opwaarderen met als voordeel dat je niet aan een abonnement vast zit.

Voordelen van prepaid internet van Vodafone

Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden, maar het beste kun je kijken wat er bij jou past voor prepaid internet. Het gaat er om dat je er een tijdje mee vooruit kunt. Je weet daarnaast ook precies waar je aan toe bent omdat je het continu in de gaten kunt houden hoeveel tegoed je nog hebt. Maar ook omdat je iedere keer op moet waarderen heb je zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan prepaid internet van Vodafone.