Vodafone R216Vodafone R216

MiFi – Vodafone R216

69,95

Uitverkocht

 • Overal WiFi!
 • 4G Downloadsnelheid tot 150 Mbit/s
 • Multi-color LED statuslicht
 • Werkt met alle apparaten: telefoon, laptop, tablet, spelcomputer en meer.
 • Handige SMS functie.
 • Inclusief Huawei Hi-link app.
 • Werkt alleen met Vodafone
SKU: PIR216 Categorieën: ,

Tarieven Vodafone

DataPrijsDuurSnelheid
1 MB0,10per MB225 Mb/s
10 GB3,0024 uur225 Mb/s
500 MB5,001 mnd225 Mb/s
2 GB7,001 week225 Mb/s
2 GB9,001 mnd225 Mb/s
4 GB14,001 mnd225 Mb/s
6 GB19,001 mnd225 Mb/s
10 GB29,001 mnd225 Mb/s

Met deze router van Huawei heb je altijd je eigen internetverbinding  bij de hand. Daardoor kun met de Vodafone R216 MiFi overal supersnel 4G internet gebruiken met al je apparaten en een optimale snelheid van wel 150 Mb/s. Zodra je een simkaart in de R216 plaatst maakt deze automatisch verbinding met het razendsnelle 4G netwerk van Vodafone. Vervolgens wordt het signaal meteen omgezet naar je persoonlijke WiFi hotspot. Zo kun je met wel 10 apparaten tegelijk gebruik maken van internet. Ook kun je de verbinding delen met anderen zoals vrienden, familie of medereizigers.

De MiFi beschikt over een zeer krachtige 1500 mAh accu waardoor de hotspot een accutijd heeft van wel 12 uur bij actief gebruik. Het opladen van de MiFi is zeer eenvoudig met de bijgeleverde USB-kabel. Verbind de MiFi met de kabel en de USB-poort van je laptop of PC. Met deze kleine router heb je nooit meer last van onveilige WiFi-netwerken of langzame aansluitingen voor vast internet. Vanaf nu kun je dus waar je ook bent gebruik maken van razendsnel mobiel internet.

De Huawei R216 haalt via het supersnelle 4G netwerk van Vodafone een maximale snelheid van maar liefst  150 Mb/s. De gratis prepaid internet simkaart biedt  uiteraard ook ondersteuning voor deze optimale snelheid. De snelheid die wordt behaalt is te vergelijken met een verbinding via glasvezel. Hiermee kun je bijvoorbeeld je favoriete films in HD kwaliteit bekijken of online gamen. De behaalde snelheid is afhankelijk van een aantal factoren zoals afstand tot de zendmast en drukte op  het netwerk. Met de handige Vodafone Mobile Broadband app heb je altijd inzicht in je internetgebruik en kun je de snelheid van je verbinding zien.

Simkaart

Op de gratis simkaart staat al een datategoed van 50 MB zodat je meteen online kunt. Wil je profiteren van de allerlaagste tarieven? Dan kun je bij ons een voordelige internetbundel aanschaffen.

Ook de goedkoopste oplossing in het buitenland
Alleen bij Vodafone kun je de MB’s gebruiken in de hele EU zonder extra kosten. Daardoor is de Huawei hotspot ook ideaal voor goedkoop internet op vakantie of tijdens een zakenreis. Zo kun je zorgeloos gebruik maken van internet in het buitenland op al  je mobiele apparaten. Ideaal als je tijdens vakantie of zakenreis wilt internetten op de camping, in het hotel of onderweg naar je bestemming.

Als je kiest voor de Vodafone prepaid internet simkaart zit je niet vast aan een contract en je hebt geen vaste kosten per maand. Je betaalt alleen voor de MB’s die je gebruikt en je houdt de kosten voor internetgebruik in de hand. Daardoor heb je dus nooit meer onverwachte kosten voor gebruik buiten de bundel of hoge rekeningen voor gebruik in het buitenland.

Specificaties Vodafone Internet Modem

 • Supersnel internet voor wel 10 mobiele apparaten tegelijk (laptop, tablet, smartphone, enz.)
 • Klaar voor gebruik in slechts 5 seconden
 • Razendsnel 4G internet met een optimale snelheid van 150 Mbit per seconde
 • Accutijd tot wel 12 uur bij actief gebruik dankzij de krachtige 1500 mAh Lithium batterij
 • Plug & Play (geen software nodig)
 • Kleurenscherm voor batterijniveau, verbindingsstatus en signaalsterkte
 • Ook eenvoudig te activeren met smartphone en tablet met de gratis Vodafone app voor iOS en Android
 • Mogelijkheid voor SMS en ondersteuning voor VoIP


Vodafone YOU prepaid

Vodafone heeft een compleet vernieuwd prepaid aanbod. Vanaf nu gelden er bijvoorbeeld geen snelheidslimieten meer op het 4G netwerk en ben je al online vanaf minder dan een halve cent per MB. Standaard betaal je €0,10 per MB. Heb je meer data nodig? Dan kun je eenvoudig voordelige bundels activeren via de My Vodafone app of website. Zie de tarieven bovenaan deze pagina. De MB's zijn in heel de EU zonder extra kosten te gebruiken. Ideaal voor internet op vakantie of zakenreis.Vodafone YOU


Bekijk alle landen waar je Vodafone YOU kunt gebruiken